הפרעות קשות בראש וחולשה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

09/06/2017 | 21:06 | מאת: מאיר

ד"ר מלמד שלום רב אפרט בקצרה את בעיותיי הבריאותיות: בינואר 2016 ועד עצם היום הזה לפתע החלו בעיות ותופעות גופניות קשות ירידה מהירה במשקל 14 קילו, עוויתות בלתי פוסקות במרכז המצח ,איבוד של חוש הטעם והריח שהיה כבר חלקי. פניתי לפורום רפואה תעסוקתית כי חשבתי שהדברים הללו קשורים לעבודתי במשרה חלקית כטכנאי מחשבים עצמאי בשאלה של חשיפה טוקסית. ביצעתי בטוקסולוגית רמב"ם בדיקות למתכות כבדות נמצא ארסן בשתן ברמה של 48 כשהטווח הוא עד 35 לאחר מספר בדיקות נוספות לא נמצא בשתן ארסן הרופא התעסוקתי בפורום רפואה תעסוקתית אף הרחיק לכת וטען שעלי לבדוק כיוון של הרעלה מכוונת. שהתחילו התופעות הייתי סטודנט מבוגר בן 54 באוניברסיטת חיפה בסמסטר אחרון בחוג המזה"ת וספרות אנגלית. בחודשים האחרונים אני סובל מערפל מוחי, תחושות של קסדה על הראש הדבר מייסר מאוד חוסר ריכוז קשה ללמוד ירידה קוגניטיבית חולשה כללית אי סבילות לאור שמש ביצעתי עד כה בדיקות דם כלליות תקינות אולטרא סאונד אברי בטן תקין עשיתי mri מוח לכאורה תקין (סיכום:מעט מוקדים בהירים לא ספציפיים בחומר הלבן. פרט לכך מבני המוח בגדר הנורמה כמו כן ביצעתי EMG ׁ(סיכום:מבחן הולכה עיצבית ברגליים תקין. אין עדות חשמלית לפולינוירופתיה) הייתי כבר אצל נוירולוגית של הקופה והדבר לא הואיל במאומה . בדקה אותי באופן כללי וזהו האם טיפול בתא לחץ יכול לשפר את התחושות הקשות בראש ? על אף שלכאורה אין לי שום אבחון וסיבה לנפילה הבריאותית הקשה הזו. בברכה

שלום לך מאיר, ללא אבחנה איני יודע באם טיפול בתא לחץ עשוי להועיל לך. אמנם ניתן לעשות ניסיון טיפולי אך מדובר בהתוויה שאינה בסל השירותים ובמספר טיפולים רב 40 - 60 שעתיים כל פעם, כך שמדובר בפרוזדורה לא פשוטה העולה ממון רב. על כן ראוי לעשות כל מאמץ על מנת להגיע לאבחנה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)