כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

23/01/2013 | 13:03 | מאת: טניה

ד"ר אורי קינן שלום, שמי טניה בת 27, סובלת בדרך כלל מכאבי גב אך כאב נסבל, ב3 שבועות האחרונים יש לי כאבי גב בילתי נסבלים עד כדי שיתוק וחוסר יכולת תזוזה, בעבר עשיתי בדיקת CT ואמרו שיש עקמת קטנה אך לא רצינית. ב3 השבועות האחרונים יש לי גם עצירות, אז חשבתי שאולי בגלל זה הכאב בגב התחתון התחזק, האם יכול להיות דבר כזה? אשמח לעצתך, אולי זה לא קשור ואליי לעשות משהו מקיף, כל כך מיואשת מהכאב.

טניה שלום נשמע שמדובר בהחמרה חריפה של הכאב הרגיל. לכן ממליץ שתפני למומחה עמוד שדרה לבדיקה והפניה לבדיקת הדמיה חדשה- ועדיף MRI . העצירות יכולה להיות קשורה לכאב ויכולה להיות קשורה למשככי כאב. בכל מקרה עצירות לא אמורה להיות הגורם לכאב הגב. תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב