כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

21/09/2014 | 16:21 | מאת: שגיא

דוקטור שלום רב לך, ביום שישי ה - 12.09 כאשר התכופפתי להרים משהו במקלחת שמעת והרגשתי קנאק בגב,היו לי כאבים אשר הלכו והתעצמו ממש עד שלא יכלתי להתיישר בכלל ולא יכלתי לעמוד,יכלתי ללכת על העקבים ועל קצות האצבעות,בכאבים נוראיים כאשר אני כפוף בצורה ממש של סימן שאלה ולא יכול להתיישר גם לא על מיטה וגם הייתה לי תחושת זרמים וכאבים לאזור הגפיים . הגעתי למיון על כסא גלגלים הביאו לי במיון - אופטלגין,זריקת וולטרן וטראמדל כל זה עזר במקצת,לבית נתנו לי ארקוקסיה, פעם ביום,גם רוקסט פלוס שלוש פעמים ביום,וטראמדל,את הטרמדל הפסקתי ביום החמישי לטיפול כי הוא עשה לי אלרגיות,בחילות הקאות ומה לא. האורטופד במיון לא שלל לי פריצת דיסק אמר שאינו רואה בלט של דיסק(צילום רנטגן) אך רואה ישור לורדוזיס וגם שחיקת סחוס בין S1 ל -L5אך כתוצאה מאיך שנראתי הוא לא שלל פריצה של הדיסק,שאלתי היא מה אוכל לעשות ללא הרוקסאט פלוס יש לי כאבים וגם איתו יש לי כאבים, ואני מאוד מאוד מאוד מעוניין להפסיק לקחת כדורים על מה אתה ממליץ כהמשך טיפול? הזרקות? פיזיותרפיה? אני מעדיף כמה שפחות כדורים אני בן 24 ולוקח כבר יותר מידי כדורים,זאת הפעם הרביעית שאני לוקח ארקוקסיה בגלל דלקות חוזרות ביד אשמח לתשובה ממך ,ותודה רבה .

שגיא שלום זה יהיה חסר אחריות להמליץ לך על טיפול תרופתי מבלי לבדוק אותך. בכל מקרה - כדאי שתבצע CT/MRI של עמוד השדרה ותתייעץ עם מומחה עמוד שדרה תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב