מאיפה להתחיל ?

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

12/09/2011 | 13:22 | מאת: jo

שלום רב, אני בת 39 שוקלת 98 ק"ג גובהה 154 BMI 41 סובלת מסכרת, שומנים בדם כולסטרול גבוהה . אני רוצה להתחיל בתהליך על מנת לעבור את הניתוח השאלה כחברת קופת חולים כללית איפה ניתן לעבור את הניתוח? בתודה מראש jo

זה תלוי באיזור, יש בכל בית חולים היום ניתוחים מסוג זה... את יכולה למצוא את הרשימה באתר wecan.co.il על מנת להתחיל- את צריכה להגיע לכירורג שמבצע את הניתוחים... או לסרוגין - לבקש מרופא משפחה לעשות בדיקות לקראת הניתוח... בהצלחה..

13/09/2011 | 14:43 | מאת: הכללית

כדי לקבל מידע בנוגע להליך של ניתוח לקיצור קיבה אשמח להפנות אותך לנציג/ת קשרי לקוחות, אנא חייגי כוכבית 2700, שלוחה 4 לאחר בחירת השפה, ונציג של כללית יעניק לך את כל המידע הרלוונטי. רק בריאות, קרן, נציגת כללית

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת