היפוגלוקמיה-ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

14/01/2016 | 20:47 | מאת: ירון

היי אני חצי שנה אחרי הניתוח רחוק 7 קילו מהמשקל האידיאלי והנשלתי 41 קילו עד כה והיד עוד נטויה. לפני הניתוח בעקבות מצב פוסטראאומה סבלתי מירידות קשות של הסוכר בדם ולא מעט עליות סוכר קצוניות . שאלתי היא האם גם לאחר הניתוח אני אמור לסבול מירעדות סוכר ,זה קורה רק שאני במצב רגשי השאלה עם זה תופעה ידועה מהניתוח או שיש לקשר למצב הפוסט טראומתי . אגב המצב קרא משרות של שנים במערכת הביטחון

אין לי מספיק מידע על מנת לענות צריך לבצע מעקב אחי הסוכרים - לפני ארוחה, אחרי ארוחה, והרבה פעמים, ולרשום מה אכלת לפי שעות - במדוייק. אחרי כן יש לנסות להבין מה הסיבה לירידות, ומה זה הירידות בכללץ . אחרי ניתחו שרוול ירידות סוכר לא לא אופיניות... אחרי כן - אם יש אכן ירידות - צריך לבצע מבחן צום עם בדיקות רמות אינסולין ופפטיד סי וסוכר...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת