בעיות ספיגה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

13/10/2015 | 10:22 | מאת: מיקה

עברתי שרוול לפני כארבע שנים, בעקבות הניתוח הגוף לא סופג ברזל ואני מקבלת עירוי כל ארבעה חודשים, זו אינפורמציה שלא מספרים למנותחים.

13/10/2015 | 16:03 | מאת: אני

ואך המשקל נשמר בארבע שנים.

13/10/2015 | 19:06 | מאת: מיקה

ירדתי 35 קילו, וכעבור 3 שנים התחלתי לעלות, עכשיו, לאחר 4 שנים עליתי 10 קילו זאת אומרת אני פחות 25 מהמשקל לפני הניתוח.

שלום לך מיקה לא יודע איפה עברת את הניתוח ואצל מי... אולי כדאי לעבור את הניתוח במקום יותר טוב, שמספרים שם את זה למנותחים. שמסבירים להם על התופעות לוואי וסיכונים והשיקולים בבחירת הניתוח. ושצריך ליטול ויטמינים אחרי הניתוח. ושצריך להיות במעקב...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת