איך לעזור לאמי

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

12/10/2015 | 12:25 | מאת: אפרת

שלום, אמא שלי בת 68 חולת סכרת, לפני 10 שנים אירוע מוחי. גובה 1.45 מ' שוקלת 100 ק"ג עשתה את הבדיקות הנדרשות לניתוח שרוול במהלך הבדיקות אחת הבדיקות יצאה לא תקינה נשלחה לצינתור שלא צלח ועברה ניתוח לב פתוח. חסימה של 2 עורקים. כיום היא חודשיים לאחר הניתוח לב והמצב שלה גרוע קשה לה ללכת הרגליים לא יכולות לשאת את משקלה היא לא מצליחה/לא יודעת לשמור על תזונה בריאה. (מעולם לא עשתה דיאטה) אשמח לקבל יעוץ איך ניתן לעזור לה, האם אחרי ניתוח לב היא יכולה לעבור שרוול? מצבה מדרדר מיום ליום היא בבית יש לה מטפלת צמודה כך שהיא כמעט ולא זזה וכך משמינה יותר. אודה לתשובתך.

אכן יש סיכוי טוב שאפשר יהיה לעזור לה... היא צריכה להגיע למרפאה עם כל הבדיקות...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת