הרצל 22/34 צפת

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

12/12/2014 | 10:40 | מאת: אביגיל

אני בת 52 לפני כ10 שנים בערך גילו לי סכרת לפני כשנה פלוס בתוספת לכדורים אני מזריקה לנטוס אחת ליום a1c שלי 7 מקבלת כדורים ללחץ דם צב בריאותי בסדר אני שוקלת מעל 80 קג ורוצה לעשות את הניתוח השאלה שלי אם אפשר והיכן אתה ממליץ אומנם יש לנו בי"ח בצפת אבל לא ממליצים אנשים לעשות את הניתוח כאן מה אני צריכה לעשות ולמי לפנות תודה

את צריכה לבדוק קודם כל מה הBMI שלך. הוא צריך להיות מעל 35. פחות מזה לא ניתן לבצע את הניתוח. אני לא יכול להמליץ איפה לעבור את הניתוח. אני יכול לתת תשובות מידע על ניתוחים, אני כןממליץ לקרוא את המאמר כיצד בוחרים מנתח ובית חולים לניתוח קיצור קיבה - באתר מאמרים

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת