מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

18/10/2014 | 11:40 | מאת: סימה

שלום חולת סכרת מאז שנים. עברתי לפני 4 חודשים הפיכה משרוול למעקף קיבה עקב בקע סרעפתי. בחודש האחרון קיימת מגמת עלייה אצלי של הסוכר. ידוע שלאחר מעקף קיבה יש בדרך כלל היפוגליקמיה? חייבת לקחת מטפורמין עקב עליית הסוכר. האם מותר לי לקחת ללא קשר למעקף קיבה? זה לא עלול לגרום לבעיות כלשהן? אשמח לתשובה דחופה ביותר.

מותר לקחת מטפורמין תוך מדידות סוכר כמובן. אם הניתוח לא פתר את הסוכרת - אזי תצטרכי ליטול טיפול לסוכרת...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת