חולה לב שמן מאוד

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

17/09/2014 | 13:45 | מאת: חברה

שלום רב בעלה של חברה בשנות ה60 לחייו עבר כמה וכמה צינתורים חולה סכרת ולחץ דם לא עובד בשנים האחרונות שמן מאוד מאוד מתקשה ללכת סובל מכאביי שרירים איומים רוב הזמן לא פעיל ניסה אין ספור דיאטות אך כלום לא עוזר רופא סכרת ורופא משפחה המליצו על ניתוח שרוול הבטיחו לחברה שלי ולבעלה ניסים ונפלאות אכן פנו לכל הרופאים לפניי ניתוח עשו את כל הבדיקות הנחוצות אולם כשהגיעו לרופא מרדים זה ניפץ את כל החלומות וטען שהיות שהוא סובל מבעיות לב והוא איש נורא "גדול" יזדקק להרבה חומר הרדמה והוא לא מוכן לקחת אחריות שכזו.החברה ובעלה חזרו עם דמעות בעיניים היו כל כך מלאיי ציפיות אך כגודל הציפיות גודל האכזבות היא אישה פעילה ונראת טוב לגילה עובדת המון שעות ביום והוא לא פעיל בכלל זה גורם למתח ביניהם האם המרדים צודק? ואם כן איך ניתן בכל זאת לעזור לו ? אם ימשיך ככה לא יחיה אנא עזרתך לעזור לי לעזור להם תודה מראש

שלום, אני כמובן שלא יכול לדעת האם הוא צודק או לא... מבלי לראותו. האם הוא אדם שמסוגל לעלות קומה אחת ברצף? יכול ללכת במישור? האם משתמש בחמצן בבית? אם לכל התשובה היא לא - קרוב לוודאי שהוא יכול לעבור ניתוח... אפשר לקבל וחוות דעת קרדיולוג גם? מציע לקחת את הרגליים וללכת לחוות דעת שניה אצל כירורג ומרדים טובים... בהצלחה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת