לאחר ניתוחים

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

01/07/2014 | 10:06 | מאת: מודאגת

ב- 8.6. תחילת החודש עברתי תיקון בקע סרעפתי והפיכת השרוול למעקף עקב הבקע ולא עקב השמנה. בימים האחרונים סובלת מכאבי בטן עוויתיים ברום הבטן פשוט בלתי נסבלים. מהן הסיבות שעלולות להיות לכאבי הבטן האם חלילה חסימה או משהו בתיקון הבקע? אשמח לאפשרויות וסיבות תודה

כאשר מדובר בכאב סמוך לניתוח - יש להיוועץ במנתח, כיוון שעדיין קיים סיכון שמדובר בסיבוכים . אינני יכול לענות לך בלי לדעת את כל פרטי הניתוח. תפני למנתח שלך בהקדם

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת