.הקאה עם דם לאחר ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

27/02/2014 | 18:22 | מאת: רינה

שלום. לפני חודשיים עברתי ניתוח מעקף קיבה. היום הקאתי בפעם הראשונה. ההקאה היתה מלווה בדם. האם זו סיבה לדאגה?

בכל הקאה עלול להיות דם- כשמתאמצים להקיא - נקראים נימים קטנים ומדממים. הכל תלוי בכמות בתדירות, ואם יש תופעות נלוות, והאם כרוך בסיבות רציניות. על מנת להבדיל - האם יש כאבבטן כלשהו? האם נוטלת תרופות מסוג NSAIDS,? האם חד פעמי או יותר. הם יש בחילה צרבת? אם אין כלום - אפשר פשוט להמתין... אם יש ספק - צריך להיוועץ במנתח שלך..

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת