עדיין עים תחושת רעב אחריי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

20/07/2013 | 09:25 | מאת: ג'אנט

שלום רב שמי ג'אנט אני בת 39 עד ליפניי הניתוח של קיצור קיבה שרוול עים סכרת לא מאוזנת ולחץ דם כיום הערכים של הסוכר נעים ביין120 ל104 בצום והלחץ דם גם כן היתאזן אני אחריי הניתוח כבר שבוע וחצי ובבוקר יש לי בחילות נוראיות ויחד עים זה יש לי עדיין תחושת רעב

יכולה להיות תחושת רעב אחרי הניתוח, זה תקין, המזון אמור לגרום לתחושת שבע...את מסתדרת עם המזון הנוזלי בקלות - אפשר להתקדם לאט למזון רך, וזה ייתן מענה לרעב.. הבחילות - חלק מהתהליך, אבל אם את מקיאה -= צריך לפנות לצוות המנתח.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת