ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

29/04/2013 | 17:39 | מאת: יעקב

הנני מושתל כליה מ 2005 כמו כן אני חולה סכרת מטופל באינסולין עם משאבה.כמו כן עברתי ניתוח עמוד שדרה צווארי ב 2010.אני מטופל במרפאת השתלות בבלינסון אצל דר רחמימוב.אני שוקל 124 קג וגובה 174. עקב מצבי הרפואי האם אני יעול לעבור טיפול כזה. אנא הודעני ולמי עליי לפנות. תודה.

כן, אתה יכול לעבור ניתוח קיצור קיבה.. לא בכל בית חולים יסג=כימו בצע את הניתוח באדם מושתל, אך אני ביצעתי כבר כמה עשרות ניתוחים במושתלי כליה, כליה לבלב, מושתל לב, וכו... אתה צריך לקבוע תור במרפאה, דרך זימון תורים... או שתתן לי את הפרטים כאן, או שלח במייל [email protected]

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת