חודשיים לאחר קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

21/09/2012 | 13:30 | מאת: ננה

הגעתי לניתוח עם 100 קילו לאחר ניתוח סבלתי מאוד מה שמתסכל אותי שהירידה היא רק 11 גק ונעצרתי למה ? אני לא יכולה לאכול 6ארוחות ביום בגלל בחילות קשות ובגלל חוסר תיאבון א י מאוד מפחדת

זה לא הגיוני - יש בחילות, לא מצליחה לאכול - וירדת רק 11 קג.. משהו לא בסדר.. אולי את אוכלת ארוחות של מזון רך וטחון בלבד? איפה עברת ניתוח? איזה ניתוח? האם את במעקב? לא צריך לאכול שש ארוחות... צריך לאכול 3-4 כבר ומזון מוצק...

24/09/2012 | 15:31 | מאת: ננה

עברתי את הניתוח אצל דר גרמניום רונית בהר הצופים אמרו לי ללעוס 20 פעם לפני הבליעה וגם 3 ארוחות עיקריות ו3 משניות אני סכרתית שהיום אני בלי טיפול ומאוזנת וגם עברתי m I עם 2 סטנדים אני כבר לא לוקחת תרופות ללחץ דם רק פלביקס ואני בביקורת קבועה ובגלל צרבות ובחילות והקאות וריפלוקס עברתי מלוסק לנקסיום בהשפעה טובה האם חוסר הירידה בגלל שאני לא אוכלת מספיק קלוריות ?? בגלל שאני מלאה מהר

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת