עובדת עצות 4 ימים אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

12/07/2012 | 18:32 | מאת: קרן

mmoriyaby/2שלום, אני ארבעה ימים אחרי ניתוח שרוול, ואני נתקלת במשהו שמאוד מטריד אותי. דבר ראשון אני אציין שאני יודעת שכל אחד מגיב אחרת ומתפקד אחרת אבל אני כבר יום אחרי הניתוח התחלתי להרגיש רעב. עכשיו זה לא היה בראש (אל תבינו לא נכון, זה כמובן גם בראש) אבל אני בהחלט מדברת על רעב פיזי, זה היה כבר 30 שעות בלי מזון, כולל השעות צום לפני הניתוח. במשך הימים האחרונים (כאמור אני בדיוק 4 ימים אחרי הניתוח) אני ממשיכה להרגיש רעב רב. עכשיו נשמעתי להוראות והסתפקתי במים, מיץ צלול בימים האחרונים כשאני שותה שתי לגימות פעם ב-2-3 דקות. היום התחלתי לשתות חלב ולאכול יוגורט ועכשיו לעניין שהכי מטריד אותי, אכלתי חצי יוגורט (100 גרם) בבת אחת ובלי שום בעיה, הסיבה היחידה שנעצרתי בחצי הגביע זה בגלל שאמרתי לעצמי שזה בטח לא בסדר להמשיך, אבל ממש לא משום מעצור פיזי או מלאות. זה מאוד מטריד אותי, האם זה תקין?

את צריכה לקבל הסבר והדרכה מהצוות המנתח. ההרגשה היא טבעית, ויש דרכים לטפל בזה. תפני לדיאטנית של המנתח שלך...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת