שימוש בתרופת XR - Extended Release

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

28/02/2012 | 20:19 | מאת: אדם

שלום, עברתי מעקף תריסריון (אצלך!) לפני 3 שנים בערך, אני משתמש ב EFFEXOR XR (SNRI) עוד מלפני הניתוח. בתקופה של חצי השנה האחרונה או קצת יותר הרגשתי פחות השפעה של התרופה, האם יכולים להיות שינויים במערכת העיכול שמשנים את שיחרור התרופה - לאחר שלפחות שנתיים מייד לאחר הניתוח לא היתה "הפרעה" כזו? תודה תודה

כן זה יכול להיות.. תעלה את המינון של התרופה בהתיעצות עם הרופא שנתן לך. ותציין כי שי אפשרות שיש פחות ספיגה של התרופה..

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת