חולת סכרת עם ניתוחים שכשלו

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

11/04/2020 | 19:19 | מאת: סיגי

סובלת מהשמנת יתר קיצונית ביותר עברתי 2 ניתוחים ש"כשלו" שרוול ומעקף נכון להיום במשקל קיצוני עם כאבי בטן בבטן העליונה מגיעה לריצפה מכאב , הרופאה טוענת שזה כלום , עברתי C.T בטן נמצאו כמה דברים וגם על זה הרופאה אמרה שהכל בסדר, בטן ימנית גדלה בהמון ונוטה ימינה מאוד ונופלת, על סף יאוש אשמח לעצה, מצ"ב את תמצית הבדיקה תודה

שלום לך לא מצאתי תשובת סיטי פרטטנית בשאלה.. בכל מקרה, את שואלת שאלה מאוד כללית לא ממוקדת. איך אני יכול לעזור? תכווני יותר את השאלה...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת