קיצור קיבה מיני מעקף.

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

25/08/2017 | 16:37 | מאת: קיצור קיבה, מיני מעקף

אני בת 64, האם ניתוח קיצור קיבה מיני מעקף הוא הפיך אחרי שמגיעים למשקל הרצוי והערכים (סוכר, כולסטרול, דום נשימה בשינה) מאוזנים???

הניתוח הפיך.. למה את רוצה ניתוח הפיך? אם יהפכו את הניתוח - תעל מייד במשקל וכל המחלות שציינת יחזרו. לא מקובל להפוך את הניתוח

21/08/2018 | 20:16 | מאת: שלי

לגבי אותה שאלה. גם אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שיחזור קיבה למצב התחלתי לאחר ניתוח מיני מעקף, במיקרה שמסתבך ולא טוב. איך הפרוצדורה הזו עובדת? האם עולה כסף באופן פרטי או דרך קופת חולים?

הניתוח הוא הפיך. אבל לא מקובל להוך אחרי שיורדים במשקל. אם הופכים את הניתוח - הכל חוזר שוב - ההשמנה והסוכרת.!!!

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת