התיעצות דחופה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

09/10/2011 | 10:44 | מאת: מוטי

שלום רב לפני כשנתיים עברתי ניתוח לפראסקופי לכריתת חלק מהמעי( 15ס"מ). בעקבות גידול סרטני . לא נזקקתי לטיפול כימוטרפי או הקרנות. ממשיך מעקב אונקולוגי חצי שנה לאחר הניתוח עברתי שוב בלפרסקופיה תיקון בקע בדופן הבטן. (רשת 15/17 ס"מ). כיום שוקל 125 ק"ג. האים ניתן ורצוי לעבור ניתוח שרוול? מה הסכנות לגבי לאחר 2 ניתוחי בטן אודה על התייחסותך!

זה מאוד תלוי איזה מעי כרתו לך, ואיסה בקע היה ... כל ניתוח משאיר הדבקויות בחלל הבטן. ברוב המקרים כן ניתן לבצע ניתוח שרוול משום שהוא ניתוח רק על הקיבה.. התשובה הסופית - לארח בירורפרטים על מה ששאלתי - וכמובן אחרי בדיקה. תיגש לכירורג שמבצע את הניתוחים האלה..

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת