הקאות בלילה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

08/05/2011 | 16:58 | מאת: nomies

בת 60 9 שנים לאחר התקנת טבעת בקיבה בלפרוסקופיה, מזה שנתיים הפרעות בשינה בעקבות שיעול. החלפתי למיטה בעלת מנגנון חשמלי אך לאחרונה שיעול הגורם הקאה מתוך שינה . מקדימה לאכול ארוחת ערב, משתדלת לא לאכול מוצקים לפני השינה לא אוכלת מאכלים חריפים חמוצים וחומציים אומפרדקס וגסטרו לא עוזרים מה עושים? לאיזה רופא ללכת?

08/05/2011 | 20:16 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

הכתבות היא גסטרואנטרולוג/ית אשר לאחר לקיחת אנמנזה מדוייקת יוכלו להחליט איזה בדיקה לבחור להבהרת הסיבות להקאה אצלך

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי