תופעות לוואי של לנטון

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

05/05/2011 | 16:39 | מאת: לילי

לפני 6 ימים התחלתי לקחת לנטון - 30 מ"ג פעמיים ביום. מאז יש לי תחושה חזקה מאד של יובש בגרון. היום עשיתי נסיון ולא לקחתי לנטון בבוקר (הלנטון האחרון היה אתמול בערב). עדיין מרגישה יובש בגרון אבל הרבה פחות. בתופעות של הלנטון כתוב יובש בפה אבל אצלי זה מורגש בעיקר בגרון. האם התופעה של יובש בגרון מוכרת? האם זה אמור לעבור עם הזמן?

06/05/2011 | 01:33 | מאת: פרופ' רם דיקמן

לכל כדור יש תופעות לוואי ולכן הפסיקי את הלנטון ועברי ללוסק או לאומפרדקס או עד שתמצאי את מה שנסבל מבין התכשירים ממשפחה זאת, בהצלחה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי