צרבת וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

03/05/2011 | 21:35 | מאת: מארק

ד"ר דיקמן שלום רציתי לברר אני יש לי צרבת חזקה שמלוות בכאבי בטן מהצד העליון וגם אני חש בדפיקות הלב בבטן ובעיות נשימה זה יותר קורה שאני בשכיבה אני לוקח אמפרדקס וזה לא ממש עוזר וגם אני חש ביובש בפה רציתי לברר מה הטיפול הטוב למקרה זה הרם זה סימן לרופלקס האם יש תרופה יותר חזקה לזה תודה מארק

06/05/2011 | 01:31 | מאת: פרופ' רם דיקמן

כל מה שאתה מתאר יכול להתאים לרפלוקס, אפשר להחליף אומפרדקס בלנטון או להכפיל מינון של האומפרדקס או...הכי טוב לפנות לרופא גסטרו שעוסק בתחום ולהתייעץ במסגרת ביקור במרפאה. בהצלחה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי