טיפולים חדישים לרפלוקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

31/03/2011 | 18:39 | מאת: בנר

האם טיפול סטרטה ושאר הטיפולים האנדוסקופים הוכעחו את עצמם ,או כפי שטוען רופא המשפחה ,רק הניתוח הרגיל או הלפרוסקופי מומלץ וגם בהם יש הרבה תלונות, לאחרונה גם הכפלת מינון התרופות והעצמתם (אני מקבל כיום 2*40 מג נקסיום ליום ועדיין צורך אחרי ארוחות טאמסים ,בעבר במשך שנים הנושא היה בשליטה מלאה עם 40 מג אומפרדקס ביום הומלץ לי על טיפול בדיקור ,האם לניסיונכם הוא עשוי לעזור? הומלץ לי לנסות שיטת פאולה המחזקת את כל השרירים הטבעתיים,האם סוגר הושט הוא חלק ממערך השרירים הטבעתיים הפועלים בסינרגיה(האם תרגילע מצמוץ בעיניים שאכן מפעילים את כל השרירים הטבעתיים מפעילים ומחזקים גם את השריר הטבכעתי של הושט

02/04/2011 | 01:10 | מאת: פרופ' רם דיקמן

סטרטה ושיטת פאולה לא מומלצים, דיקור וניתוח הן אופציות טובות, בעיקרון הייתי פונה למומחה שזה עיקר עיסוקו - צרבת שלא מגיבה לטיפול תרופתי. בכל מכון גסטרו יש אחד או שניים כאלו, בהצלחה.

02/04/2011 | 07:33 | מאת: בנר

האם באפשרותך להפנות אותי למאמרים או סקירות בנוגע לאפקטיביות או אי ,של שיטת פאולה בנידון, למה אתה מתכוון מכון גסטרו?בבית חולים? בקופת חולים?ברוב המקומות אני מכיר שיש רופא גסטרו וזהו זה?

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי