קונטרולוק

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

25/04/2016 | 17:22 | מאת: סמי

שלום רב, אני בן 83 ונוטל קונטרולוק 20מג כדור אחד ליום מ2סיבות: 1. כי אחרי כל ארוחה או לפעמים באמצע הארוחה אני מרגיש צורך חזק לירוק פעם או פעמיים כדי להמשיך את האכילה (עלי לציין שאני לא מרגיש שום חומציות שעולה אלא רק יריקה ) 2. כהגנה על הקיבה מפני האספרין (מקרופירין 100מג) שאני נוטל פעם ביום ושניתן לי בעקבות צינתור לב לאחרונה שמעתי שהיו תלונות ושמועות ומאמרים ואפילו נערך מחקר שייתכן שחלק מהתרופות למניעת צרבת או ריפלוקס מקבוצת ה PPI שהקונטרולוק הוא אחד מהם גורמות לדמנציה ולבעיות קוגניטיביות במבוגרים אני מבקש את עצתכם כי זה מאוד מדאיג אותי תודה רבה

סמי שלום, מטרת הפורום היא לספק מענה תזונתי לבעיית הצרבת. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לרופא המטפל בך או לפורום רפואי המתמחה בתחום. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי