מיץ לימון ורפלוקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

04/08/2015 | 09:21 | מאת: אתי

שלום סבלתי מרפלוק כמה שנים והמצב נרגע והופסק נטילת אמופרדקס, זה חזר ומטופלת ברגע ב NEXIUM, בבקר נוטה לשתות מים פושרים עם חצי מיץ מלימון. האם יש מצב שזו סיבה להחמרה או שאין קשר וניתן להמשיך לשתות מים פושרים עם מיץ לימון על קיבה ריקה אשמח לעזרה בברכה אתי ב.

אתי שלום, בגדול ההמלצות לרפלוקס כוללות הימנעות מפירות הדר ומאכלים חמוצים אך מהניסיון שלי זה לא מחייב, וכל מקרה לגופו. במקרה שלך נראה לי שהפתרון פשוט מכיוון שאת יכולה לבחון בקלות את הקשר בין מיץ הלימון לרפלוקס ע"י הימנעות משתיית מיץ הלימון למשך מספר ימים. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי