רפלוקס?

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

28/03/2011 | 05:51 | מאת: ליאונורה

בוקר טוב,אני חולת סוכרת,דלקת פרקים,פיברומיאלגיה,אני לוקחת לא מעט תרופות לצערי ולפני כשנה וחצי התחילו להופיע צרבות אז תודה לאל הוסיפו לי עוד תרופה-אופרדקס-z,זה עוזר אין ספק אבל זמן מה לאחר מכן החלו תופעות של חומציות שעולה לגרון,השקדים שלי כל הזמן נפוחים וקשה לבלוע כאילו יש לי דלקת בגרון,אני מלאה בכמויות של ליחה שקשה לתאר ואני משתעלת המון,הרבה פעמים אני מנסה לנשום ומרגישה שכאילו לא נכנס אויר מספיק,בקיצור סיוט ושכחתי לציין שאני גם אסטמטית,אז מה דעתכם האם זה רפלוקס?.

28/03/2011 | 23:11 | מאת: א

28/03/2011 | 23:15 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

שלום לליאונורה סיפור קליני שאת מוסרת בהחלט מצביעה על רפלוקס משמעותי עם מעורבות של דרכי הנשימה העליונות .אין מספיק פרטים רפואים אך כמות האומפראדקס שאת לוקחת בהחלט לא מספיק -במיקרים הללו יש צורך במתן כ 80 מג' אומפראדקס ביום לתקופה של 3- 6חודשים מלווה בתזונה מתאימה לרפלוקס בהצלחה ד"ר אליזה טיומני

29/03/2011 | 06:43 | מאת: ליאונורה

בוקר טוב ותודה על תשובתך.שאלתי כעת היא האם ישנו אתר כלשהו שבו אני יכולה לראות מה אסור לי לאכול,מאחר וכרגע אני לא יכולה לאכול כמעט כלום הכל גורם להרגשת אי נוחות נוראית ובחילה אפילו מים אם אני שותה יותר מחצי כום בבת אחת.הבוקר התחילה לכאוב לי גם האוזן הימנית.לידיעה בשש השנים האחרונות סבלתי כמעט כל השנה מדלקות ריאה וברונכיטיס חוזרים,אני כל הזמן מנוזלת ללא הבדל בעונה ואני צריכה להרזות רק שזה מאוד קשה בגלל האינסולין שאני מזריקה.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי