ריפלוקס וכאבי גרון

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

08/04/2014 | 09:53 | מאת: קרן

בת 33 סובלת כבר 7 שנים מריפלוקס לסירוגין הריפלוקס אצלי מתפרץ בעיקר בתקופות לחוצות כבר חודש יש לי כאבי גרון איומים וקשיי בליעה עקב כך, רופא גסטרו נתן לי נקסיום 40 פעמיים ביום, שומרת גם על תזונה בריאה, מה שקורה מאז שלקחתי מינון גבוה זה, הכאבים נעלמים בהדרגה יש הפוגה ליומיים ושוב חוזרים, הולכים וחוזרים ככה במשך חודש האם זה יעבור עם הזמן ועם הכדורים לדעתך?

03/05/2014 | 20:35 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אם מצב כרוני כבר שנים ולא מגיב כל כך לטיפול -כדאי להרחיב בירור של תפקוד הושט -ניטור חומציות ומנומטריה כדאי להוסיף גביסקון לאחר כל ארוחה ולישות על מיטה מורבת ולא לאכול 4 שעות לפני שינה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי