טיפול באומפרזול ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

14/03/2014 | 19:48 | מאת: איילה

אני בת 37 ובריאה בדרכ, סובלת מצרבות מזה כמה שבועות. קיבלתי אופרמזול 40 מ"ג ולוקחת כבר 10 ימים. אבל הצרבת לא עוברת, אפילו מתחזקת והתווספו עוד מיחושים ותופעות לוואי: כאב בא והולך בחזה, טעם לא טוב בפה, כאבי שרירים (יד שמאל, שרירים במפשעות, ירך שמאל). התור לרופא גסטרו הוא רק בעוד שבועיים.. האם להפסיק עם התרופה?

17/03/2014 | 07:46 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

לא בטוח שתלונותיך החדשות נגרמו ע" אומפראדקס-כמו כאבים בחלקים מסויימים של הגוף. עקב העדר תגובה תוך 10 ימי טיפול כדי לשקול שינוי תרופה -יש הרבה אופציות

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי