צרבת נוראית

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

05/03/2014 | 11:06 | מאת: ריבה

שלום התחלתי היום לקחת כדורים לצרבת אומפרדקס קפליות ואני מצתערת שלקחתי בגלל שאני חוששת מתופעות לוואי אבל הרופא אמרה לי שזה כן יעזור לי לצרבת והיום הכדור הראשון שלקחתי הבעיה שבא לי להפסיק לקחת אומפרדקס ולנסות להמשיך לקחת טאמס השאלה אם התחלתי היום טיפול באומפרדקס כדור ראשון ואם אפשר להפסיק לקחת אחרי שכבר לקחתי רק כדור 1 ואני סובלת מצרבת נוראית שמפריעה לי בלילה השאלה אם אומפרדקס באמת יעזור אני לא רוצה להמשיך סתם לקחת ואם טאמס יותר יעיל מאומפרדקס

08/03/2014 | 16:50 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אומפראדקס הרבה יותר יעיל מטאמס. אם מדובר בבעיות ליילית -טוב יותר לקחת פעמיים ביום -בוקר + ערב לפני האוכל תופעות לוואי די נדירות ולא קשות

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי