פוליפים, צרבת ריפלוקס ותרופה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

17/02/2014 | 01:53 | מאת: נעה

בת 64. בבדיקת גסטרו נמצאו פוליפים רבים בקיבה (נלקחו לדגימה), ושט תקין. ידוע על ריפלוקס. צרבת קשה על בסיס יומי. שימוש של 7 שנים בלנטון. הגסטרולוג משער שסיבת הפוליפים-שימוש נרחב וארוך בלנטון. משתעלת ומקיאה בממוצע 4 פעמים בשבוע. בלי התרופה אני לא יכולה לאכול. עם התרופה, כנראה יווצרו עוד פוליפים. שאלותי: 1. האם יש אפשרות שהפוליפים יקטנו ויעלמו אפילו? 2. מה לעשות במצב של מילכוד 22-כשאי אפשר עם תרופה ואי אפשר בלעדיה?

22/02/2014 | 14:38 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

המטרה היא למקסם טיפול ברפלוקס ולהמשך בטיפול מינימלי שעדיין עוזר .זה לא נראה מקרה שלך.פוליפים הקשורים בטיפול ברפלוקס לפעמים נעלמים עם הפסקת הטיפול אך לעיתים זה בלתי אפשרי

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי