צרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

19/10/2013 | 22:06 | מאת: מיקי

שלום רב, אני בן 47 שוקל 115 קג לוקח תרופות להורדת לחץ דם וסובל מצרבת מזה מספר חודשים, רופא משפחה נתן לי אומפרדקס 20 מ"ג פעמים ביום והצרבות ממשיכות ,עשיתי גסטרוסקופיה והממצאים בדיקה תקינה, אך הוא ציין שיש לי רפלוקס.(REFLUX ESOPHAGEAL) מה לעשות איזה עוד בדיקות ניתן לעשות? תודה רבה,

03/11/2013 | 22:49 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

במידה והגסטרוסקופיה תקינה והצרבת נמשכת -רצוי להרחיב בירור ושט0מנומטריה טניטור חומצה בטשו בשאלן רפלוקס.ה של NERD -כאשר יש תחושה אך אין ממצאים בבדיקות ושט.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי