צרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

03/08/2013 | 07:52 | מאת: ורד

בדיקת גסטרוסקופיה 2009 גסטריטיס כבר שנים שאני לוקחת לוסק 20 מג פעם ביום. במקרים קשים מעלה לפעמיים. בזמן האחרון תופעה של ליחה בטעם מלוח בצורה קיצונית האם זה קשור לצרבת. יש לי גם כאבים ברום הבטן אבנים בכיס מרה. הכאבים נודדים ממקום למקום.ובנוסף בשנה אחרונה אנמיה המוגלובין 9.4 שקיעת דם מוחשת 90 ולאחרונה 115 מסיבה לא ברורה? עשיתי קולונוסקופיה 2005 תקינה. האם יש בדיקות דם שצריך לעבור . במקום בדיקות פולשניות בגלל התקף חד פעמי הציעו לי ניתוח כיס מרה. אולם כירוג לא בטוח מקור כאב ממליץ שוב גסטרוסקופיה וקולונסקופיה . רופאת גסטרו אמרה לי שזב כרוך בסיכון משום שעושים שני בדיקות אילו מזזים כיס מרה ואז אבנים עללות לצאת עם כל הסיבוכים.אני בדילמה מה לעשות? האם יש לכם עצה מה לעשות.

03/08/2013 | 16:21 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

בהחלט כדי לברר את מצב עד לעומק כי יש מספר דברים לא תקינים -אנמיה שד מוכשת .. בדיקות אנדוסקופיות לא מזיזות שום אבנים כדאי לברר עד הסוף למה יש ירידה כזו בהמוגלובין... אין מניע לבצע בדיקות אנדוסקופיות ולשקול גם ביצוע קפסולה הלפי הצורך

09/12/2013 | 17:16 | מאת: מירלה

מזה שלושה חודשים צרבת קשה שורף מאוד בחזה בחלק העליון של הוושט בגרון תחושה שהכול עולה לי.... התופעה הפעם מלווה בקוצר נשימה... קיבלתי לוסק והפניה לגרסטרולוג, ממה אני סובלת לדעתך?

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי