צרבת שלא מגיבה לנוגדני חומצה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

31/07/2013 | 17:22 | מאת: מאיר

אני סובל מצרבת יום יומית. עשיתי את כל הבדיקות כולל חומציות בוושט ומקבל תרופות נוגדני חומצה. החלפתי מעת לעת את התרופות וניסיתי את רובן. עשיתי דיאטה מחמירה וירדתי הרבה במשקל. לאחרונה התרופות כבר לא משפיעות . כל סוגי המזון עושים לי צרבת. מה מומלץ לעשות והאם כדאי לעשות טיפול אנדוסקופי.

03/08/2013 | 16:13 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

חסרים פרטים רפואים רבים. אם מצב קשה כפי שאתה מתארויש הוכחה לרפלוקס חומצי לושט וקיימת קורלציה בין רישום לתלונות חשוב לראות את כל הפרטים.יש לפנות לרופא גסטרו המתמחה בתחום זה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי