צרבות ותחושות לא נעימות במעלה הוושט

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

05/06/2013 | 14:41 | מאת: פ.ס

שלום רב, אני סובלת למעלה מ4 חודשים מתחושות של צרבות, גרפסים וחוסר נוחות במעלה הוושט, כל דבר שנכנס לפי, מיד באות התחושות הנ"ל. בדיקת הליקובקטר נצאה חיובית, קיבלתי טיפול משולש, כרגע ממשיכה עם אומפרדקס פעם ביום. בבדיקת גסטרו שעשיתי לפני יומיים _ וושט קיבה וטריסריון תקינים. דגימה שנלקחה לבדיקת ההליקובקטר נמצאה שלילית. אחרי כל הפעולות הנ"ל אני עדיין סובלת ואפילו ביתר שאת. אשמח לקבל עצתכם, איזה בדיקות ניתן עוד לעשות, ומה יכול להיות המקור?

05/06/2013 | 22:18 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

תוצאות הביקות מצביעות על מה שהוגדר כ NERD -רפלוקס ל עם אנדוסקופיה שלילית אם בעיה היא רק באיזור הגרון אזי יש להיבדק ע" רופא אגא ולבצע עצלו FOL לוודה אם יש מעורבות הלרינגס. לעיתים לאחר טיפול מוצלח נגד היליקובקטר יש החמרה ברפלוקס. אפשר לנסות לעלות את המינון

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי