צרבת

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

14/05/2013 | 22:46 | מאת: ת.

שלום.אני גרה בקנדה ומטופלת כבר שנה וחצי בפנטרופזול 40 מ"ד פעם ביום ומאחר וספיגת הברזל שלי, הפריטין נפגעה קשות בגלל שימוש בכדור זה, החלפתי לכדור של פמוטידין 20 מ"ג פעם ביום בעצת רופאת המשפחה שלי.בשבוע הראשון הכל היה בסדר גמור אך עכשיו אני שמה לב שלעיתים בצהריים כבר מתפתחת לי צרבת וכמובן שאני שומרת על תזונה מתאימה ואתמול בערב למשל חטפתי גם צרבת.אני יודעת שההשפעה של הפמוטידין חלשה יותר אבל אני ל יכולה כעת לחזור לקחת את הפנטרופזול או משהו חזק יותר כי אני חייבת לשפר ולייצב את הפריטין שלי לנוכח העובדה כי אני מנסה להכנס להריון.מה עושים? מה יכול להתאים? הבנתי שגם אי אפשר לקחת טמס יותר מדי כי זה עושה אבנים בכליות.אודה לעזרתכם.חג שבועות שמח.תודה מראש (-:

18/05/2013 | 20:46 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אפשר להוסיף לפי הצורך עוד כדור פמוטידין בערב אפשר להוסיף סירופ אוכדור GAVISCON כ 20 דקות לאחר ארוחה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי