נקסיום

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

16/02/2013 | 09:20 | מאת: גליה

שלום רב, אני בת 40 עם צרבות קשות מנשוא יומיומית -חדש לריפלוקס לפי הסחמנים.לפני בדיקת מונמטריה וגסטרוסקופיה. עד אז המליץ הרופא לקחת נקסיום 40 מ"ג פעמיים ביום. העניין הןא שיחד עם השימוש בנקסיום התחילו לי כאבי גב, עם הקרנה לכתפיים (מרגיש לי ממקור של שרירים-נראה לי בלבד) ממש לא נעימים. עם תחושת נימול ועיקצוצים-כאבים שממש משבשים לי את היום. בנוסף אני מרגישה לאחר שימוש של 4 ימים בלבד שהצרבות עדיין קיימות אם כי יש לי הקלה. שתי שאלות: האם יכול להיות קשר בין כאבי הגב והנימולים והעיקצוצים לנקסיום? ומתי אני אמורה להרגיש הקלה גמורה בתופעות הריפלוקס-אם בכלל...

17/02/2013 | 21:31 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אם את מקבלת כמות כה רבה של תרופות -סימן שמחלתך פעילה זה יכול לקחת מספר שבועות עד לשיפור נימול זה לא תופעת לוואי מתוארת אך כדי לפנות לרופא משפחה להיבדק ולהחליט. אי אפשר תלל יעוץ באינטרנט בלי בדיקה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי