כרמיאל , ת.ד. 579

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

15/06/2012 | 18:25 | מאת: מיכאל

מדובר בחולה אשר יש לו אבנים גם בשני הכליות (במיוחד הכליה הימנית האקטופית) , וגם אבנים בכיס המרה , האם קיימת אפשרות כי בעת טענת כאבים חזקים פיתאומיים עד כדי אי יכולתו עוד ללכת ברחוב , הכאבים בחלל הבטן העליון היו יכולים תוצאה של כל אחד מסוגי האבנים ??? לחולה לא היו לו כל סימפטומים נוספים חוץ מכאבים חזקים אשר עם כדור אחד של פפורין ואופטלגין עברו תוך 15-20 דקות ...

16/06/2012 | 21:38 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

זה אומנם אתר של צרבת ורפלוקס אך לעצם השאלה-אין כאבי כליות כרוניים" והם בד"כ לא עוברים תוך דקות -יותר מתאים לכיס מרה או מעי -ספזם

17/06/2012 | 09:29 | מאת: מיכאל רוזנברג

כן , תגובה ברורה אך ברצוני להדגיש כי הנקודה הרלוונטית שלי בקשר לכך ש: האם מיקום הכאבים (!!!) עקב אבני כיס מרה יכול להיות מיקום כאבי אבנים בכליה אקטופית ? ללא קשר לעניין כרוניות ו/או משך זמן התמשכותם ? ועוד , האם טיפול בכדור אחד שך פפברין וגם אופטלגין יכול להיות טיפול יעיל עבור שני סוגי הכאבים ??? בתודה רבה לתגובה .

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי