צרבת ארוכה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

28/09/2011 | 21:29 | מאת: שנה טובה

שלום, בת 30, בריאה. ללא עודף משקל. סובלת מזה כשלושה חדשים מצרבות ולעתים גם לחץ בחזה. הצרבות יכולות להימשך שעות וימים בצורה רצופה. טיפול ב"אומפרדקס" היטיב באופן חלקי (הצרבות לא נעלמו, היו פחות חזקות). בדיקת נשיפה להליקובקטור תקינה. הצרבות נמשכות, יכולות להופיע גם אחרי שתיית מים. מה עלי לעשות?

01/10/2011 | 13:03 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

חסרים פרטים רפואים רבעים אך באופן כללי-יש לבצע גסטרוסקופיה לראות אם ישנןם סיבות אחרות לצרבת כמו זהום פטרייתי ועוד.. יש לחפס סיבות אחרות כמו טיפול חדש ,סטראס ועוד חשוב מאוד הדרכה תזונתית

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי