רפלוקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

24/09/2011 | 13:50 | מאת: חן 1

ד"ר שלום נתגלה אצלי חיידק אליקובקטר לקחתי אנטיביוטיקה 2 סוגים לאחר שסיימתי את האנטיביוטיקה חלה החמרה ברפלוקס וצרבת בעבר עברתי גסטרוסקופיה לפני הרבה שנים והיה בקע סערפתי קטן לקחתי לוסק רצוף חודשיים וסבלתי מסחרחורת וחולשה האם יש קשר ללוסק קראתי באלון שיש האם זה נכון. אני דיי עובדת עצות {יש לי קוליטיס} אודה לתשובתך המהירה

24/09/2011 | 23:27 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

אצל 10-20 % מהחולים יכולה להופיעה החמרה בצרבת לאחר סיום מוצלח של טיפול לHP כי רירית מבריאה בדלקת כרונית ומתחילה לתפקד במלואה ולפריש חומצה אם אומפראדקס גורם לתופעות לוואי אפשר להחיף אותו לכדורים אחרים כמו לנטון או קונטרולוק

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי