לוסק במינון גבוה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

15/09/2011 | 16:49 | מאת: ענת

שלום אני בת 32 חולת אסטמה ויש לי צרבת חזקה 24 שעות ביממה ללא קשר לאוכל קיבלתי לוסק פעמיים ביום לא עזר העלו לי את זה ללוסק 40 מילגרם פעמיים ביום וזה עוזר לי הבנתי שאי אפשר לקחת את הטיפול הזה הרבה זמן אני לוקחת את זה כבר שנה האם זה מסוכן ? והאם כדאי להחליף טיפול בלילה למשהו אחר כי ניסתי להוריד את זה ל40 ליום ולא עזר גם בלילה יש לי צרבות קשות מה כדאי לעשות אודה לך על תשובתך

24/09/2011 | 23:21 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

לאחר שנה של טיפול בלוסק כדאי לבצע בדיקות תיפקודיות של הושט ללא תרופות ובהמשך על תרופות ואז אפשר להחליט על מה שבאמת מתרכש בשט במשך 24 שעות לשקול להוסיף מוטיליום 3 כדורים ביום לפני ארוחות לשיפור התנועתיות וסירוף גביסקון לשינה

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי