ריפולקס+דלקת+בקע סרעפתי קטן

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

02/06/2020 | 16:48 | מאת: אדם

שלום רב! כפי שרשמתי יש לי ריפולקס+דלקת+בקע סרעפתי קטן ואני מטופל כרגע בכדור לנטון 30 מ"ג הבעיה היא שישנם פעמיים לצערי שאני שוכח לקחת את הכדור ובלילה בשינה יש לי ממש צרבות חזקות השאלה היא איך יכול להרגיע את הצרבת באותו הרגע? כאילו מים מועיל לי לכמה שניות ואחכ זה חוזר והכדור עד שמשפיע אם שחכתי לקחת לוקח לו כמה שעות אז מה אני יכול לעשות במצב כזה זה ממש מפריע לי בתודה מראש

02/06/2020 | 16:50 | מאת: אדם

בהמשך לקודם אני בן 20 רזה לא מעשן ולא שותה אלכוהול וכמעט לא צורך קפאין (רק שוקולד כן)

אדם שלום, עיקר ההנחיות למצבך הן הנחיות שמטרתן למנוע צרבת ולא לטפל בצרבת קיימת. קיימות מספר תרופות סבתא אבל בגדול אתה יכול לנסות לאכול מאכלים יבשים כמו קרקרים או בייגלה. ניתן לשלב עם מעט מוצרי חלב למרות שלהם עשוי להיות אפקט ריבאונד. מעבר לכך במידה ואתה חוזר לישון רצוי לשים הגבהה על מנת למנוע מחומציות הקיבה לעלות. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי