כאבי בטן דלקות חוזרות השמנה

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

30/01/2020 | 01:17 | מאת: Fini

כאבי בטן מטורפים גזים נפיחות גרפסים הפרשות ואי נעימות .והשמנה ללא שום דרך להרזות .כבדות קשיים משמעותיים בחיי יום יום אשמח לעזרה דחופה .עברתי מיליון בדיקות ורופאים אין להם שום תשובה מדויקת ושום דבר לא ניתן לתת לי שיעזור ..לפי דברי גסטרו יש מעי רגיז מסטרס ואין לזה טיפול.

שלום רב, אם היה לי כדור קסם לתת לך הייתי עושה זאת. יחד עם זאת, אני לא מאמינה שאין מענה או לכל הפחות דרך לשפר את מצבך. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו להתרשמות מהרגלי האכילה שלך והתאמת תפריט מותאם אישית. כמו כן אני יכולה לומר לך מהניסיון שלי שגם טיפול ביופידבק מאוד עשוי להועיל, ובמיוחד אם את יודעת להעיד על עצמך שאת סובלת מסטרס. את מוזמנת להיכנס לאתר שלי ולהתרשם גם מהטיפול התזונתי וגם מהטיפול בביופידבק, אותם אני משלבת ברבים מהמטופלים שלי שסובלים ממעי רגיז. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי