צרבת לעיתים קרובות לא תמיד אחר אוכל

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

30/12/2018 | 15:29 | מאת: מירי

לאחרונה.התחלתי מידי פעם לחוש צרבות קשות. ממש בעירה. בלילה וסתם במהלך היום בעיקר בזמן שכיבה. איני אוכלת הרבה.. האם זה סימן למשהו לבבי?

מירי שלום, בזמן שכיבה חומציות הקיבה מגיעה בקלות יתרה לכיוון הושט. במסגרת ההמלצות להקלה על צרבת ממליצים שלא לבצע פעילות גופנית או לשכב בסמוך לארוחות (גם אם אינך אוכלת הרבה) ולהעדיף שכיבה על כרית מוגבהת. יחד עם זאת, את שאלתך יש להפנות לרופא משפחה לצורך בירור וקבלת טיפול בהתאם. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי