הליקובקטר

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

19/07/2011 | 10:55 | מאת: os

ד"ר שלום, לפני מספר חודשים החלו אצלי תופעות של גרעפסים ללא צרבת. שממש הפריעו לי. זה נמשך כל היום. במקביל סובלת מריח מהפה שלא נובע מהשיניים. עשיתי בדיקת נשיפה והתגלה אצלי החיידק בערכים 15.8. רופאת המשפחה נתנה לי טיפול של עשרה ימים. בבוקר הייתי לוקחת 2 כדורי מוקסיויט+אומפרדקס ולאחר האוכל עוד כדור אנטיביטיקה של קארין. אותו טיפול גם בערב. כבר עברו שבועיים וצי מתום הטיפול ועדיין תופעת הגרעפסים לא נפתרה. י שלי תור חודש הבא לבדיקת נשיפה חוזרת על מנת לראות אם החיידק חוסל. מה עושים עם החיידק הזה. 1. הייתכן ש3000 מ"ג אנטיביטקה ביום למשך עשרה ימים לא חיסלה אותו? כי את הכבד היא בטוח תחסל. 2.מה קורה אם הוא עדיין לא חוסל? מה השלב הבא בטיפול? 3. איך בכלל נדבקים בחיידק הזה? תודה מראש א.ג

27/07/2011 | 01:30 | מאת: פרופ' רם דיקמן

עדכן אותנו לגבי התוצאות, נדריך אותך בהמשך

27/07/2011 | 10:34 | מאת: os

ד"ר שלום, אעדכן בהמשך לאחר שאקבל את התשובה של הבדיקההשנייה. אודה לך אם תוכל לענות לי על השאלות ששאלתי קודם. 1. הייתכן ש3000 מ"ג אנטיביטקה ביום למשך עשרה ימים לא חיסלה אותו? כי את הכבד היא בטוח תחסל. 2.מה קורה אם הוא עדיין לא חוסל? מה השלב הבא בטיפול? 3. איך בכלל נדבקים בחיידק הזה?

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי