בארט סינדרום וסימפטומים של רפלוקס

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

18/10/2017 | מאת: נט

שלום לפני שנה וחצי אובחן אצלי בארט סגמנט קצר מאז לוקחת נקסיום 40 מג לאחרונה חזרו צרבות ותחושות נלוות כגון אוכל תקוע בחזה ובגרון וכאבים בחזה עם הקרנה לגב מאד מודאגת האם הופעת הסימפטומים משמעותם שהבארט הפך לסרטני? צריכה לבצע גסטרוסקופיה בעוד חצי שנה למעקב האם להקדים? האם לעלות את מינון הנקסיום? מרגישה מבוהלת ולחוצה ... איך אפשר לחיות עם הבארט הזה מבלי להרגיש כל הזמן שיש בגוף פצצה מתקתקת?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב,
מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לצרבת.
אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רפואי.

בברכה,
אורלי מנירב
דיאטנית קלינית וגסטרו
www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי