הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

בארט סינדרום וסימפטומים של רפלוקס

דיון מתוך פורום צרבת - ייעוץ תזונתי

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • בארט סינדרום וסימפטומים של רפלוקס
    מחבר: נט
    תאריך: 18/10/2017
    שעה: 14:17
    שלום
    לפני שנה וחצי אובחן אצלי בארט סגמנט קצר מאז לוקחת נקסיום 40 מג לאחרונה חזרו צרבות ותחושות נלוות כגון אוכל תקוע בחזה ובגרון וכאבים בחזה עם הקרנה לגב מאד מודאגת האם הופעת הסימפטומים משמעותם שהבארט הפך לסרטני? צריכה לבצע גסטרוסקופיה בעוד חצי שנה למעקב האם להקדים? האם לעלות את מינון הנקסיום? מרגישה מבוהלת ולחוצה ... איך אפשר לחיות עם הבארט הזה מבלי להרגיש כל הזמן שיש בגוף פצצה מתקתקת?
    הוסף תגובה
    • RE: בארט סינדרום וסימפטומים של רפלוקס
      מחבר: אורלי מנירב
      תאריך: 18/10/2017
      שעה: 20:58
      שלום רב,
      מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לצרבת.
      אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רפואי.

      בברכה,
      אורלי מנירב
      דיאטנית קלינית וגסטרו
      www.orlydiet.co.il
      הוסף תגובה
אורלי מנירב

אורלי מנירב (מנהל הפורום)

דיאטנית קלינית

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום צרבת - ייעוץ תזונתי

עבור לפורום >>