יש ליש לי עצירות כבר יומיים והתחילו צרבות חזקות

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

21/06/2017 | 11:59 | מאת: בלה

היי, אני נמצאת בחו״ל כבר 10 ימים. לפני יומיים בערך הפסקתי להתרוקן לגמרי. גם עם מאמץ אין התרוקנות. יש לי כאבים באזור הבטן העליונה וצרבות והייתה לי קצת בחילה בבוקר. אני חוזרת לארץ עוד 10 ימים. כיצד כדי לי להתמודד עם הבעיה עד שאחזור לארץ?

בלה שלום, כעיקרון תופעה של עצירות יחסית נפוצה בעת שהייה בחו"ל לאור שינוי בהרגלי האכילה והשתייה, כמו גם זמינות השירותים ונטייה להתאפק. אני ממליצה לך להרבות ככל הניתן בצריכת סיבים תזונתיים כמו דגנים מלאים, פירות וירקות ובמקביל להקפיד על שתייה מרובה. חופשה מהנה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי