שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

10/08/2016 | 00:46 | מאת: גבי

לפני מספר חודשים כתבתי לך (גם הייתי אצלך במרפאה ובדקת אותי) שקבלתי מין אוראלי אגרסיבי בצורה לא מוגנת.ביצעתי בדיקות pcr למחלות המועברות במגע מיני ,בדיקות תרבית בשתן ובדיקות כלליות והכל היה תקין.כמו כן מכיוון שחששתי מהרפס ביצעתי בדיקות נוגדנים להרפס כ5 וחצי שבועות לאחר אותו מגע מיני igM וigG חזרו שליליים עבור הרפס 1 ו2 דהיינו תוצאות תקינות.יום יומיים לאחר שדגימת הדם נלקחה חשתי עיקצוצים באיבר המין . האם זה קשור לבעייה אורולוגית או שמא זה קשור למחלה זיהומית בכל זאת למרות תוצאות הבדיקות התקינות?

שלום גבי, מה שלומך? שמח לקרוא שהבדיקות חזרו בסדר. אם העיקצוצים עברו, אז זה בסדר.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית