אודה לעזרתך בנוגע לבעיה ממנה סובל בעלי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

19/07/2016 | 09:41 | מאת: שני

ד"ר שלום, בעלי מזה כחודש סובל מכאבים באזור השתן ואגן צד ימין. תרבית שתן תקינה. ct תקין (אין אבנים), אולטרסאונד תקין. מרגיש צריבה בשתן. אורולוג המליץ לעשות בדיקת שתן ציטרולוגי. מאז ששמע את זה הוא מאוד חושש מאבחנה של גידולים. יש אופציות נוספות לבעיה ממנה הוא סובל? מרגיש כאבים בכל האזור כולל גב תחתון. תודה רבה

שלום שני. כאבים באגן ובבטן תחתונה יכולים לנבוע מסיבות שונות. יכול להיות דלקת, שיכולה להיות כזאת שקשורה לערמונית. זה יכול להיות מסיבות שלא קשורות למערכת המין והשתן אלא למערכת העיכול, או השרירים והעצמות.

24/07/2016 | 13:43 | מאת: שני

ד"ר תודה רבה על התשובה. לגבי דלקת בערמונית אורולוג שלל מאחר ולא נראה לו שזה מתאים לגיל של בעלי (30). יש טעם לנסות לאבחן את זה? או להתמקד באזורים אחרים?

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית