אולטרסאונד אשכים ומרקרים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

19/06/2016 | 17:52 | מאת: שי

שלום רב בן 39 ר בבדיקת US אשכים הכל תקין מלבד הנתון של הסתידויות- מיקרוקלציפיקציות מוקדיות. מרקרים - AFP 10.7 / LDH 270 / BETA HCG 0.1 מה דעתך ? האם לבצע עוד בדיקה? מה לעשות? בברכה

שלום שי. ממצא מקרי של מיקרוקלציפיקציות ב-US אשכים, ללא גוש, ללא עבר של סרטן אשכים, לא דורש המשך בירור.

22/06/2016 | 12:45 | מאת: שי

תודה על תשובתך לגבי הנתון של האלפא פטו פרוטאין - הוא גבוה מהנורמה לפי מה שהרופא אמר, אתה לא חושב? או כיוון אחר מהאשכים

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית